20/10/2016

Werken op Curacao

Werken op Curacao

Vacatures op Curacao

Vacatures Curacao is als vacaturebank de beste plek om te beginnen, of u nu gaat emigreren naar Curacao of al op Curaçao woont. Als u (nog) in Nederland woont is het natuurlijk aan te raden om, als u dat nog niet gedaan heeft, eerst Curacao te bezoeken. Zorg er ook voor dat je weet wat je leuk vindt om te doen. Heb jij bijvoorbeeld al eens een Beroepskeuzetest gedaan? Lees boeken over Curacao en leer over het eiland en haar bewoners! Maak een lijst van potentiële interessante werkgevers. Zorg dat uw CV en motivatie gereed hebt. Als u solliciteert via vacaturescuracao.nl, vermeld dan wanneer u op het eiland bent voor een eventueel gesprek en stel uzelf een termijn.

Praktisch

Is uw CV nog up to date en aantrekkelijk genoeg? Is het direct duidelijk wie u bent en wat u kunt en is uw toegevoegde waarde voor de onderneming direct duidelijk? Voordat u een sollicitatiebrief met CV verstuurd kijk nog eens kritisch naar uw CV. Waarschijnlijk is deze al een tijdje geleden gemaakt en heeft u er verder niks mee gedaan. Niet alleen een originele sollicitatiebrief maar zeker ook een aantrekkelijk CV is belangrijk als u wil opvallen bij uw nieuwe werkgever. Hulp nodig bij het schrijven van je CV? 

Verdubbel het aantal sollicitatiegesprekken met ‘Het curriculum-vitae-handboek’!

Papiamentu

Leer de taal! Probeer het, de meeste mensen zijn wel voornemens de taal te leren maar haken snel af. Natuurlijk komt u met Nederlandse- en Engelse taal heel ver, er zijn veel bedrijven die alleen in het Engels communiceren bijvoorbeeld. Toch is het beheersen van Papiaments en/of Spaans in taal en geschrift een pré bij veel bedrijven. Meer informatie over emigreren naar Curacao volgt…

Vacatures per e-mail ontvangen?

Altijd als allereerste de leukste vacatures op Curacao per e-mail ontvangen? Schrijf je dan direct in! Wij proberen in ieder geval iedere maandag een selectie van de mooiste vacatures te mailen. Tevens sturen we je zo nu en dan algemene sollicitatietips- en advies en informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van werken op Curacao.