A.V.M. Uitvaartverzekeringen

De Antilliaanse Uitvaart Verzekering Maatschappij biedt, zoals de naam al zegt, uitvaartverzekeringen. Nu zult u misschien denken dat u daarmee ook precies weet wat de A.V.M doet, maar wellicht kan deze website uw kennis over de A.V.M. toch nog uitbreiden.

Mocht u na het lezen van onze site alsnog vragen hebben dan nodigen wij u van harte uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij zullen dan ons uiterste best doen om al uw vragen te beantwoorden.

A.V.M. biedt zogeheten pakketverzekeringen, wat wil zeggen dat u door steeds uw premie te betalen een verzekeringsvermogen heeft opgebouwd waarmee het hele pakket rondom de uitvaart betaald kan worden. Vanaf het moment dat u de eerste premie heeft betaald en u in het bezit bent van de polis bent u reeds verzekerd. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken of alle kosten wel gedekt kunnen worden want daar heeft u zelf voor gezorgd.

A.V.M. is actief in de belangrijkste ‘thuislanden’ van onze diverse bevolking. Uiteraard is het mogelijk uw verzekering te gebruiken in ieder ander land. U bent bovendien geheel vrij in de keuze van de uitvaartondernemer, in welk land dan ook.