A.V.M. Uitvaartverzekeringen

De Antilliaanse Uitvaart Verzekering Maatschappij biedt, zoals de naam al zegt, uitvaartverzekeringen. Nu zult u misschien denken dat u daarmee ook precies weet wat de A.V.M doet, maar wellicht kan deze website uw kennis over de A.V.M. toch nog uitbreiden.

Mocht u na het lezen van onze site alsnog vragen hebben dan nodigen wij u van harte uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij zullen dan ons uiterste best doen om al uw vragen te beantwoorden.

A.V.M. biedt zogeheten pakketverzekeringen, wat wil zeggen dat u door steeds uw premie te betalen een verzekeringsvermogen heeft opgebouwd waarmee het hele pakket rondom de uitvaart betaald kan worden. Vanaf het moment dat u de eerste premie heeft betaald en u in het bezit bent van de polis bent u reeds verzekerd. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken of alle kosten wel gedekt kunnen worden want daar heeft u zelf voor gezorgd.

A.V.M. is actief in de belangrijkste ‘thuislanden’ van onze diverse bevolking. Uiteraard is het mogelijk uw verzekering te gebruiken in ieder ander land. U bent bovendien geheel vrij in de keuze van de uitvaartondernemer, in welk land dan ook.

Blog

Hoe voer je een goed sollicitatiegesprek

Hoe voer je een goed sollicitatiegesprek

Uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek is de eerste stap op weg naar je nieuwe baan. Je brief en CV waren kennelijk overtuigend genoeg voor een uitnodiging. In het sollicitatiegesprek moet...

Lees meer
Sollicitatiebrief Curacao

Je sollicitatiebrief, de eerste stap naar een nieuwe baan

Wanneer je op zoek gaat naar een (nieuwe) baan ontkom je er niet aan om een sollicitatiebrief te schrijven. Alleen zo kun je in de meeste gevallen in aanmerking komen...

Lees meer
Curriculum Vitae Curacao

Een goed CV vergroot je kans op een baan

Wanneer je op een vacature solliciteert is je sollicitatiebrief natuurlijk je visitekaartje waarmee je een goede eerste indruk wilt maken. Maar je Curriculum Vitae, kortweg CV, is minstens zo belangrijk....

Lees meer

Vacatures per e-mail ontvangen?

Altijd als allereerste de leukste vacatures op Curacao per e-mail ontvangen? Schrijf je dan direct in! Wij proberen in ieder geval iedere maandag een selectie van de mooiste vacatures te mailen. Tevens sturen we je zo nu en dan algemene sollicitatietips- en advies en informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van werken op Curacao.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.